O nama

Znanjem do cilja

Platforma Znanjem do cilja predstavlja zajednički projekat Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj, Grada Beograda, Kancelarije za mlade grada Beograda i kompanije Interlink business centar.

Pokrenuta je sa ciljem da se što veći broj osoba ženskog pola integriše i upozna sa modelom modernog inovacionog poslovanja. Na taj način, želimo da stvorimo nove preduzetnice koje će svojim znanjem i veštinama moći ravnopravno da se upuste u tržišno nadmetanje sa trenutno po svim statističkim parametrima favorizovanim osobama muškog pola.

Priključite se našem besplatnom kursu za preduzetnice i već kroz nekoliko meseci steknite znanja koja će vam omogućiti da u bliskoj budućnosti budete spremne i sposobne za vođenje uspešnog biznisa.

Naša vizija

Sigurni smo da ćete nakon završenog kursa i položenog testa, imati dovoljno stručnih kvalifikacija koje ćete lako upotrebiti u razvoj svog biznisa i tako pomoći sami sebi da nikada ne zavisite od drugih!

Besplatna edukacija

Platforma Znanjem do cilja je jedinstvena po tome što svojim polaznicima omogućava besplatnu obuku i predavanja.

Online streaming

Ne morate da napuštate svoj dom ili kancelariju kako biste odlazili na predavanja. Dovoljna vam je samo internet konekcija i kompjuter ili mobilni telefon i čas može da počne.

Vrhunski predavači

Omogućili smo vam da o vašem stručnom usavršavanju brine tim vrhunskih predavača koji će vas kroz šezdeset online časova voditi kroz tajne uspešnog poslovanja.

Učenje na daljinu

Kurs za preduzetnice možete da pratite iz bilo kog mesta. Dovoljno je samo da se registrujete na našem sajtu.

Video arhiva

Ukoliko se desi da propustite neki od časova naših predavača ili želite ponovo da ga pogledate, to možete da učinite u svakom trenutku pretragom naše video arhive.

Testiranje

Sve polaznice kursa nakon odslušane nastave radiće test koji će im pomoći da provere svoje znanje iz preduzetništva i ukoliko su ga uspešno položile dobiće sertifikat.