Stanislava Škugor

Diplomirani psiholog,  psihoterapeut, NLP practitioner, Sertifikovani coach Britanske “Academy of executive coaching”-AoEC i Sertifikovani specijalista Cambridge univerziteta za osnove upravljanja ljudskim resursima u kompanijama. Dugogodišnji je aktivan trener poslovnih „soft“ veština, Povremeno je angažovana na nacionalnom nivou kao edukator i supervizor trenera. Radila je treninge za državne institucije, nevladine organizacije i brojne velike, domaće i strane kompanije iz različitih delatnosti poslovanja.

Angažovana je od 2010 kao stalni trener kompanije Merit plan u oblastima komunikacije, prodajne komunikacije i lideršipa.

Kursevi:

Kurs za preduzetnice 2019.

Kurs počinje 02. oktobra u 18:30 i traje do 09. decembra. Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Kurs za preduzetnice 2018.

Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Video arhiva

Ukoliko se desi da propustite neki od časova naših predavača ili želite ponovo da ga pogledate, to možete da učinite u svakom trenutku pretragom naše video arhive.