Aleksandra Đurašić Todorović

Preduzetnica koja je svoju karijeru, desetogodišnji rad u oblasti brenda, marketinga, PR-a i medija iskoristila za započinjanje sopstvenog posla. Nakon rada u Beogradu i Dubaiju u ovim oblastima, kao i vođenja treninga prodaje i obuke timova, vratila se u Beograd i počela razvoj sopstvene biznis ideje.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu u beauty industriji, odlučila se da pokrene proizvodnju prirodne kozmetike i uplovi u preduzetničke vode. Osnovala je svoju firmu i kreirala dve brend linije (Beauty Bar lotions & potions i Altego Cosmetics).

Co-founderka je „Ženskog Poslovnog Kutka“, online platforme gde žene nalaze inspiraciju i informacije za razvoj karijere i biznisa, i osnivač grupe „Žene preduzetnice“ koja na Facebook-u okuplja veliki broj preduzetnica.

Kursevi:

Kurs za preduzetnice 2018.

Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Video arhiva

Ukoliko se desi da propustite neki od časova naših predavača ili želite ponovo da ga pogledate, to možete da učinite u svakom trenutku pretragom naše video arhive.