Nenad Nikolić

Nenad je talentovani trener prodaje i marketinga koji je poznat po tome što svoje znanje savršeno ume da iskoristi u praksi. U poslednjih 15 godina radio je na polju prodaje i marketinga za klijente širom sveta. Kreirao je marketing strategije i pružao podršku u marketing kampanjama za velike klijente poput Hyundai Motor Europe i iMind... Za njega se 100% može reći da digitalni marketing drži u malom prstu. Dok budete slušali njegova predavanja videćete da za ovog čoveka marketing i prodaja deluje kao igra. Studenti ga jednostavno obožavaju! Bukvalno sve njegove ocene od strane studenata su maksimalni broj zvezdica.

Kursevi:

Kurs za preduzetnice 2019.

Kurs počinje 02. oktobra u 18:30 i traje do 09. decembra. Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Video arhiva

Ukoliko se desi da propustite neki od časova naših predavača ili želite ponovo da ga pogledate, to možete da učinite u svakom trenutku pretragom naše video arhive.