Ana Dimitrijević

Za Anu T. Dimitrijević preduzetništvo je način života pa je na društvenim mrežama poznata kao @preduzetnicanadelu. Tokom studija radila je na brojnim sajmovima i tako sticala kontakte i iskustvo kako o brendovima tako i o kulturama. Vremenom je naučila šta je za koji brend najvažnije kako bi ga najbolje ispromovisala jasno definisanoj ciljnoj grupi.

Nakon što je završila “London school of Public Relation”, stekla je licencu koja joj je omogućila ulazak i na Londonski sajam, nakon čega je organizovala niz događaja za PIK AS Austriju, za koje radi već 12 godina  kao spoljni saradnik. Vratila se u Srbiju i nastavila da radi za razne klijente: Ariston Thermo (za Srbiju i CG), Mr Stefan Braun Rusija, Exer events London, Tesla bar Švajcarska, Eliksir premium rakija Švajcarska, Cafe Music Beograd, Restoran Stanica 1884, Club City Hall, Forza, Hurraw, Valnex, AGT, Zlatna ideja, Pred design Interiors, Golf land Beograd... i druge. Vlasnica je agencije Angel Solutions.

 

Kursevi:

Kurs za preduzetnice 2019.

Kurs počinje 02. oktobra u 18:30 i traje do 09. decembra. Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Video arhiva

Ukoliko se desi da propustite neki od časova naših predavača ili želite ponovo da ga pogledate, to možete da učinite u svakom trenutku pretragom naše video arhive.