Sanja Raičković

Diplomirani kriminalista Kriminalističko-policijske akademije i sertifikovani edukator bezbednosti Istraživačkog centra za odbranu i bezbednost.

Tokom studija predstavljala je univerzitet na mnogobrojnim međunarodnim konferencijama gde je imala priliku da prezentuje svoje radove u vezi sa aktuelnim bezbednosnim problemima. Specijalizovana je za obuke na različite teme koje se tiču bezbednosne kulture u kompanijama. Od 2018. godine angažovana je kao konsultant za pitanja poslovne etike.

Kursevi:

Kurs za preduzetnice 2019.

Kurs počinje 02. oktobra u 18:30 i traje do 09. decembra. Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Kurs za preduzetnice 2018.

Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Video arhiva

Ukoliko se desi da propustite neki od časova naših predavača ili želite ponovo da ga pogledate, to možete da učinite u svakom trenutku pretragom naše video arhive.