Maja Vukadinović

Predavač, stručnjak za medije, medijski trener i stručni konsultant za odnose s javnošću i marketing. Diplomirala Filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti. Kao stipendista Američke asocijacije univerzitetskih žena (AAUW), magistrirala je u oblasti studija medija na univerzitetu New School u Njujorku. Doktorirala je u oblasti medija na Fakultetu dramskih umetnosti. Predaje na Fakultetu savremenih umetnosti i Fakultetu primenjenih umetnosti.

Napisala je prvu knjigu o fenomenu medijske slave kod nas, Zvezde supermarket kulture (Clio, 2013). Do sada je održala više od pedeset profesionalnih treninga iz oblasti medijskog nastupa i veština komunikacije, edukacija i seminara za zaposlene u javnom i privatnom sektoru.

Kursevi:

Kurs za preduzetnice 2019.

Kurs počinje 02. oktobra u 18:30 i traje do 09. decembra. Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Kurs za preduzetnice 2018.

Nastava se emituje uživo preko online striminga za sve osobe ženskog pola koje žele besplatno da savladaju veštine menadžmenta i steknu korisna znanja o unapređenju svog poslovanja.

Poseti kurs

Video arhiva

Ukoliko se desi da propustite neki od časova naših predavača ili želite ponovo da ga pogledate, to možete da učinite u svakom trenutku pretragom naše video arhive.